Not known Factual Statements About Youtube Abone Kasma

Wiki Article

Youtube abone satın alma paketleri nelerdir: Youtube abone satın al işlemi öncesinde tanımlanmış olan şu paketler vardır;

Bu durumu düzeltmek advertına abone ve izlenme hizmeti satın aldık. Hızlı bir şekilde tamamlandı, telafi garantili olması ise gerçekten muhteşem.

Youtube abone satın al imkânı ile, Youtube videolarınız artworkık daha fazla kişiye ulaşacak ve reklam bile alacaksınız. Youtube’da kanal açguyızın birçOkay farklı amacı bulunabilir, hem videolarınızı milyonlarca kişiye ulaştırarak bilinirliliğini arttırabilir, aynı zamanda Youtube reklamları ile de kazanç sağlayabilirsiniz.

Siparişiniz hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıda bulunan alana sipariş numaranızı girin.

Bunun dışında Türkiye’den Youtube’a gönderilmiş videoların, Türk YouTuberların analizlerini yaparak siz değerli kullanıcılara daha iyi kullanıcı deneyimi sunmayı planlamaktayız. Youtube videoları ve YouTuberlar hakkında medyada çıkan haberleri toparlayarak sizlerin daha kolay ulaşabileceği bir mecra olmayı planlıyoruz. Türk YouTuberlar tarafından yayınlanmış strike videoların kategorize edilmesi, puanlandırılması ile kanallar arasından seçilmiş bir online video havuzu oluşturmayı dilemekteyiz.

Tabii diğer siteleri kullanmanızın bir zararı olmaz, kanalınız bu yüzden kapanmaz en azından. Sadece aktif olmayan abone kazanırsınız.

Bu anlamda hem markalar hem de bireysel girişimciler Youtube’da yayın yaparak yeni kitlelere ulaşmaya çalışıyorlar. MODD/group olarak bizde one ay önce Youtube kanalımızı aktif hale getirdik ve markalara deneyimlerimizi aktarmaya çalışıyoruz.

Bilindiği gibi Youtube son gelen güncellemeden sonra çoğu kişinin 1000 abone nasıl ulaşırım konusunda sıkıntı çektiğini görmekteyim.

Youtube takipçi satın al hizmeti sayesinde artworkık sizleri günlerce videolarınızın izlenmesi bekleme derdinden tamamen kurtarıyorum. Sınırsız hizmet sunduğum için web page üzerinden seven/24 istediğiniz zaman takipçi satın alabilirsiniz. Böylece ihtiyacınız anında en indirimli paket seçenekleriyle sizlere uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle takipçi alma hizmeti sunuyorum.

If you login initially time utilizing a Social Login button, we obtain your account public profile facts shared by Social Login provider, based upon your privacy configurations.

Kullandığınız thumbnailler yani video clip öncesi küçük fotoğrafların sağ alt köşesine markanızı belirticek şekilde koyarsanız kullanıcılar sizin kanalınızı takip eder devamı ve daha çok izlenim alırsınız.

● Yoğun emek vererek bir yerlere getirmeye çalıştığınız kanalınızın ve video içeriklerinizin YouTube üzerine daha görünür olmasını sağlamak advertına ihtiyacınız olan özel hizmetler arasında yer alır.

Üstelik paketlerimiz muadillerine nazaran piyasadaki en iyi fiyat ve performans oranını sunmaktadırlar.

Dilediğiniz zaman hemen satış öncesi hem de satış sonrası destek alabileceğiniz Whatsapp hattına 08508402212 numaralı telefonla ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde website üzerindeki iletişim ikonunu kullanabilir ya da hemen hesabınıza giriş yaparak anında panel üzerindeki hizmetleri inceleyebilirsiniz.

Report this wiki page